Fluturi

 

Citate despre viață

 1. Să nu uiți că niciodată nu va fi prea târziu să o iei de la început, să te îndrăgostești și să te reinventezi. Profită de fiecare clipă, ține cu dinții de orice clipă de fericire și luptă pentru visele tale!
 2. Trăiește frumos, caută să însemni ceva bun în viața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet și ia-o de la început ori de câte ori va trebui.
 3. Să ţii minte că eşti o minune, că viaţa este un dar preţios şi că singură ta datorie este să trăieşti frumos, să fii un om bun şi să iubeşti! Şi nu uita niciodată: Nihil Sine Deo – Nimic fără Dumnezeu.
 4. Viată nu te întreabă niciodată nimic. Nu ţine cont de cine eşti şi de ce ai făcut, bun sau rău. Ea doar îţi dă un test de supravieţuire, o lovitură şi te lasă să te descurci. Şi aşa apar opţiunile… toate sub formă de lecţii – unele mai dure, altele mai blânde, dar în urmă cărora, cu siguranţă, te vei schimba, de multe ori atât de mult, până la a nu te mai recunoaşte pe ţine însuţi.
 5. Lasă lucrurile să se întâmple, trăieşte-ţi viaţa cu bune şi cu rele, cu lacrimi şi cu zâmbete, cu tot ce îţi oferă, pentru că toate au un rost. Iubeşte şi lasă-te iubită, iartă, dar nu uita, iar dacă vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe şi nu da nimănui satisfacţia să te vadă la pământ!
 6. Te-ai gândit vreodată când ai plâns, câţi oameni mai plâng în momentul acela în întreaga lume? Plâng foarte mulţi. Fiecare îşi plânge durerea lui şi sunt sigură că sunt foarte puţini care plâng de fericire […] Tu de ce plângi? Eu de ce plâng? Avem cu adevărat motive să plângem?
 7. Viaţa, drumurile, loviturile şi oamenii ei te pot îndepărta sau te pot apropia de tine… totul ţine doar de alegeri.

Citate de iubire

 1. Dacă un om te iubeşte, va fi lângă tine fără să-I ceri şi fără să faci eforturi să-l păstrezi alături.
 2. Am învăţat că a aştepta după alţii înseamnă timp pierdut şi amânări inutile. Am învăţat că nu are rost să mă zbat să fac parte dintr-o viaţă în care nu sunt dorită şi nici să rămân în locuri unde nu am niciun rost. Am învăţat că iubirea nu trebuie păzită.
 3. Sunt un om care a înţeles că iubirea nu oferă garanţii, că ea devine uneori amărăciune, că fiecare fluture din stomac îşi ia zborul şi că oricât de mult am iubi şi oricât de mult ne-am dărui, oamenii ne pot abandona ca şi cum nu am însemnat nimic pentru ei.

Citate despre bunătate

 1. Nu sunt atât de săracă, încât să nu am ceva de dăruit, din puţinul meu. Nu sunt atât de săracă, încât să ţin uşa casei închisă şi să-mi doresc singurătatea. Nu sunt atât de săracă, încât să nu am o vorbă bună pentru un om care are nevoie de ea.
 2. Nu sunt atât de săracă, încât să uit să râd în hohote, chiar şi atunci când am necazuri. Nu sunt atât de săracă încât să nu mă iubesc, pentru că oricâtă iubire aş dărui, am din ce în ce mai multă. Nu sunt atât de săracă, încât să nu mai am speranţa atunci când am pierdut totul.
 3. Să nu îţi fie teamă să plângi, să râzi sau să vorbeşti deschis despre ceea ce simţi, fii sinceră cu ceilalţi, dar mai ales fii sinceră cu tine şi orice vei face, fă-o în aşa fel încât să-i poţi privi pe ceilalţi cu demnitate, să nu îţi fie ruşine cu cine eşti.

2 replies on “Fluturi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.