e marți. cu iubire

e marți seara și stau în living ca să fiu mai aproape de fereastră. scopul? să număr stropii de ploaie.
Pe fundal se aude soundtrack-ul filmului“ In The Mood for Love”. un film genial, pe care îl absorbi cu totul. pas cu pas. când, sună telefonul. răspund, așa cum fac de obicei, și la celălalt capăt se aude vocea unei domnișoare.

-Bună seara.
Mă scuzați că vă sun la ora aceasta, dar ploaia de afară m-a inspirat și nu am dorit să aștept până mâine ca să vă sun. sunt atât de îndrăgostită de EL ~ un bărbat minunat pe care l-am cunoscut într-o seară ploioasă pe Calea Victoriei. am ieșit de la metrou și din cauza vântului, am rămas fără umbrelă, iar el văzând ce mi s-a întâmplat, s-a oferit să mă conducă până acasă. Inițial mi s-a părut ciudat, dar aveam de ales între a ajunge udă ( plouată) acasă și compania lui. cel care m-a cucerit de la primul zâmbet.

Domnișoară, sunt atât de îndrăgostită încât v-am sunat ca să îmi spuneți ce părere aveți despre mesajul pe care doresc să îl trimit. Nu știu sigur dacă ~ este suficient, dacă exprimă întocmai ceea ce îmi doresc. știi cum sunt femeile, nehotărâte.

Textul ar fi aceasta:
“Știi de ce te vreau în viața mea?
Pentru că atunci când sunt cu ține îmi simt bătăile inimii! “

-Livia, consider că textul acesta spune mai mult decât ar spune o mie de cuvinte. Sigur va fi fericit să citească acest mesaj. propun să îl transcriem pe o hârtie neagră cu scris auriu, iar de sigiliu să atașăm o cheiță. cea a fericirii.

*ce frumos că ploia inspiră oamenii. reiau ceea ce făceam înainte de acest telefon. parcă și mai visătoare acum.

One reply on “e marți. cu iubire

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.