Cel mai frumos anotimp este cel în care te-am cunoscut

Se spune că nu alegi când să iubești. Dragostea îți bate la ușă în cele mai nepregătite momente, spontan.

Nu alegi omul lângă care să fii, alegi sufletul lui. Se întâmplă să descoperi un suflet de aur într-un om de aur. Sau să descoperi un suflet nul și un caracter mizer într-un corp de milioane. Reciproca este admisă.

Legenda admite faptul că, la început, a existat un singur suflet, separat la coborârea pe Pământ, iar cei doi oameni sunt meniți să se caute în experiențe până se găsesc. Este o chestiune de timp pentru că toți avem pe cineva, undeva în această lume.

Anotimpul meu preferat a venit toamna, odata cu apariția ta în viața mea. Într-un moment în care încetasem să mai sper, în care nu mai voiam pe nimeni lângă mine. Ai apărut de nicăieri și mi-ai dăruit raza de soare de care aveam atâta nevoie. M-ai încălzit cu privirea ta și m-ai făcut să cred că pot iubi mai mult ca niciodată.

Toamna este anotimpul meu preferat pentru că mi te-a adus pe tine. Într-o zi frumoasă de 15 septembrie, la o cafenea din Pantelimon. O seară ce se aștepta a fi banală, după o zi de muncă, dar care s-a transformat într-un început a ceva superb.

Experiența de viață pe care o trăiesc alături de tine mă face să am încredere în mine, să prind forță și să pot lupta pentru noi. Zi de zi învățăm noi lecții și mai adaugăm un gram de iubire în reteța vieții noastre.

Pentru toate momentele în care m-ai sprijinit, pentru toate momentele în care ai plâns alături de mine, pentru toate momentele în care mi-ai alinat durerea și m-ai determinat să continui lupta, îți mulțumesc!

Pentru mângâierile tale matinale, cafelele de dimineața, îmbrățișările și sărutările de “noapte-bună”, îți ofer o mare parte din inima mea.

Poate că momentele nu sunt făcute pentru a fi planificate, dar cineva, acolo sus, a plănuit să ne întâlnim atunci când niciunul nu mai credea în iubire adevărată.

 

Pentru tot ce reprezintă dragostea, mulțumesc! 

Poveste trimisă de ~ Ella Coman

One reply on “Cel mai frumos anotimp este cel în care te-am cunoscut

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.