Bărbați pe care îi trăiești!

 

Da, sunt și bărbați pe care pur și simplu îi trăiești. Te bucuri de ei, îi adori, îi respiri, îi iubești și îi trăiești. Bărbați care te țin de mână când ai nevoie, care îți explică când nu știi ce să crezi, care te suțin și care te iubesc. Sunt bărbați care deși nu te înțeleg, te acceptă așa cum ești tu. Cu bune, cu rele, cu defecte, cu părul răvășit și zâmbetul pe buze sau cu ochii înlăcrimați, ghemuită sub cearșaful ce te acoperă de prea multe probleme. Te acceptă și slabă și puternică. şi noaptea, dar mai ales dimineața.

Sunt bărbați care sunt mândri să te țină pe tine de mână. Știu câte zeci de capete întorci zilnic pe stradă, dar la ei în brațe te cuibărești la sfârșitul zilei, cu ei îți bei cafeaua dimineața. ei sunt cei care îți încălzesc corpul aproape tot timpul rece, ei îți fac o cană cu ceai și te învelesc mai bine când ești răcită. cu ei plângi, dar mai ales, cu ei râzi.

Sunt bărbați care nu se tem să îți arate cât de mult te iubesc pentru că știu cât de mult îi iubești şi tu. sunt bărbați care pentru femeia de lângă ei sunt capabili de multe. sunt bărbați care sunt bărbați şi nu așteaptă asta de la femeia de lângă ei.

Sunt bărbați frumoşi, bărbați care te surprind elegant, nu cu o duzină de trandafiri ci cu unul adus când nu a greşit cu nimic. cu o cină romantică, cu o noapte liniștită în intimitatea casei voastre, departe de toți și de toate, departe de probleme.

Sunt bărbați care știu cât de importantă este pentru o femeie siguranța și i-o oferă de fiecare dată. nu o lasă să fie geloasă, pentru că știe că este și fără să mai pună el paie pe foc. îi demonstrează că atunci și acolo, EA este cea mai importantă femeie din viața lui. sunt bărbați care pur și simplu știu să își ceară scuze. Sunt bărbați care sunt și care merită trăiți și iubiți. Sunt bărbați, dar sunt și femei!

 

Articol scris de Alecsandra

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.