Scrisul de mână e din nou la modă

Știați că cerneala a văzut lumina tiparului prin 2697 î.Hr. datorită chinezilor și a egiptenilor, iar stiloul a fost inventat de românul Petrache Poenaru, în 1827?! Frumos, nu-i așa? Chiar ne simțim foarte mândri de acest lucru și, astfel am plecat de la premisa că scrisul de mână e sănătos tun.

Poate că noi suntem boeme, vedem în culori de la atâta dragoste, dar sunt cercetări serioase care au confirmat negru pe alb de ce scrisul de mână e mai sănătos. Simplu sau nu, antrenează mai mulți stimuli deodată: concentrare mai mare, actul fizic al scrierii transmite semnale de la mâna ta către creier, care ajută la construirea memoriei motorii.

Deci, cu alte cuvinte, avem dreptate! 😀 și bonus, scriind un mesaj din suflet te va ajuta în primul rând să îți ordonezi gândurile mai calitativ și să faci o bucurie care va râmâne mereu actuală.2 în 1, iar ceea ce facem noi la „Livrez Dragoste” este să apropiem oamenii între ei, să schimbăm stări de spirit, să fim mai inventivi, mai curajoși, mai sinceri și să fim capabili să oferim bucăți din noi oamenilor dragi din viața noastră.

P.S. Adorăm reacțiile destinatarilor:

„E pentru mine? Sigur nu e o greșeală?”
„Oare cine s-a gândit la mine!? Vai ce surpriză, o să moară toate colegele mele de invidie”
„Cât mă costă? Prea frumos ca să fie adevărat”

 

_MG_7666  _MG_7656

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.