Rugăminte.

 

Îmi cer scuze de întârziere. Știu că schimbarea culorilor din suflet a luat o întorsătură care este năpustită de o frică cumplită, dar iubirea este în continuare afirmată de diagnosticul relației noastre.

 

Uite care-i treaba:

Şoptește-mi dacă ești bine și dacă inima ta este fericită, pentru că dincolo de orice poveste, dincolo de orice clipă de nostalgie a sufletului vreau ca tu să fii bine și plină de energie.

Șoptește-mi dacă trebuie să fug departe.

Șoptește-mi dacă amintirile create în jurul unui colier mărunt de timp asociate cu priviri simple reușesc să contureze o senzație ușor plăcută.

Șoptește-mi dacă certutidinea dorinței de relație se află în interiorul nostru ca în urma unei vieți eterne.

Șoptește-mi dacă putem fără ochelari cu lentile foarte groase, într-un mod reverențios, să ne strângem de mână bine și să pornim ca niște condamnați fericiți la un drum la care doar noi doi putem alege kilometrul final.

Șoptește-mi dacă această soartă nemiloasă ne este predestinată cu vești de migdal sau pur și simplu prevestitor ne sunt închise toate ferestrele întrerupte momentan de lumină continuă care exploatează fericirea noastră.

 

Şopteşte-mi şi voi fi bine.

 

* Articol scris de Dragoş Cîrstea

 

One reply on “Rugăminte.

 • Ea.

  Tot ce pot să îți șoptesc, este că nu vreau să te pierd niciodată.

  Ora 01:26 : simte o durere cumplită care vine din înăuntru, nu este durerea sufletească cu care s-a obișnuit deja, este mai mult. Este acea durere, pe care atunci când o simte, are mai multă nevoie de tine decât de apă dacă ar fi în deșert. Are nevoie de tine să o ții de mână, să fii lângă ea, să o mângâi pe burtică și să îi șoptești că totul va fi bine.

  Relația dintre ei doi nu o să se termine niciodată, nici daca ei ar vrea, pentru ca ceea ce simt este prea puternic. Niciunul dintre ei nu știe ce este cu adevărat, dar este o legătură care nu va putea fi ruptă niciodată.
  Nu știe dacă este corect, însă ceea ce vrea să îi șoptească o sperie; “Te iubesc! ” sunt cele mai grele cuvinte, pe care ar putea să le spună cineva, cu adevărat din suflet.

  Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.